torsdag 9 augusti 2007

Vår Ängel Har Nu Somnat.

Den 8:e augusti 2007, klockan 23.00 döptes Natasha Auroora. Den 9:e augusti 23.15 somnade drog hon sitt sista andetag i mammas famn, omringad av släkt och vänner. Älskad.

Natasha blev hastigt dåligt. För fyra dagar sedan trodde vi att hon hade ont i tänderna. Hennes kindtänder höll på att växa. Hon blev ledsen och hängig och till slut åkte vi till Östra.

Efter en orolig natt med mamma, vaknade hon inte till på morgonen. Hennes ögon var öppna men hon såg inte mamma. Hennes metastaser i hjärnan hade alltså vuxit sig så stora. All släkt och vänner informerades om att Natasha hade inte långt kvar att leva.

Dagen blev omtumlande för alla med mycket tårar och förtvivlan. Alla samlades hon Natasha. Min mamma stannade över på sjukhuset.

Under dagen blev Natasha hastigt mkt dålig och hennes lilla kropp kämpade hårt. Det gick inte att få någon kontakt med henne längre. Med beröring, pussar och smekningar försökte vi lindra hennes tillstånd. Hon visste att alla var där.

På kvällen bad vi sköterskan att kalla på sjukhusprästen. Natasha döptes äntligen.

Natten blev lång och Natasha kämpade så duktigt. Dagen kom och hon fortsatte att bli sämre och sämre. Till slut fungerade inte stesoliden mot kramperna så vi tog henne i famnen. Mamma och pappa bar på henne när hon kämpade för sitt liv. Mamma sa att nu var det dags att släppa efter. Typiskt släktdrag att kämpa till det sista trots att man vet att detta är en kamp man inte kommer att vinna.

Till slut lät hon sig slappna av i mammas famn medan rummet fylldes av panik. Natasha Auroora har blivit en ängel.

12 kommentarer:

Jessica - Mamma till Milo o Lia sa...

Tänker på er med tårarna flödande från ögonen. MItt hjärta blöder. Natascha har det säkert bra i Nangiala, men det ni måste gå igenom är helvetet på jorden. Det finns inga ord.

/ Kram JEssica

NAIMIEZ sa...

Ni finns i mina tankar! /Sanna

Veronika sa...

Jag är så ledsen för er skull! Hoppas att ni får bra stöd av de runt er både nu och längre fram.
Vilken fantastisk flicka hon var, som kunde kämpa så länge, och till och med växa och utvecklas trots sjukdomen.

Unknown sa...

Finns inga ord, men vi tänker på er och på söndag tänder vi ett ljus i kyrkan för Natasha.

Kram
Susanne

Minnia Gyll sa...

Finns inte så mycket jag kan säga mer än berätta att jag gråter. Tänker på er.

zandrama sa...

Tårarna rinner här framför datorn, jag är så ledsen för er skull! Jag har själv en liten ängel, men han dog redan i magen. Jag hoppas ni får bra stöd av era nära och kära, Gråt vännen, gråt! Och kramas! Jag tänker på er! *kram*

Z sa...

Ni finns i våra tankar...
Jag hoppas ni får det stöd ni så väl behöver nu, & att ni gråter, ni behöver inte vara starka.
Kram!!!//Carola

schmut sa...

jag kan inte säga något som gör det enklare eller bättre, men jag kan säga att din mening om paniken som växer medans dottern får frid, den säger egentligen allt.

Vix sa...

Det finns verkligen inga ord, men jag vill att ni ska veta att jag tänker på er!

/vickis75

Mirre sa...

Jag är så ledsen för er skull. Kan inte ens föreställa mig hur det känns men jag vill skicka en massa värme till er. Tänk vilken underbar dotter ni fick och vilka underbara föräldrar Natasha har.

Mirre

Kajsa Bergman Fällén sa...

Beklagar verkligen er enorma förlust av lilla underbara kämpande Natascha, vilken lycka för er att få ha haft henne hos er.

Familjen Veenhuis sa...

Tänker på er, finner inga ord /Fam Veenhuis Eriksson